Jeg kan huske at gå til begivenheden, men jeg kan ikke huske meget andet.

Hey, Jack! At seminaret jeg sendte dig til sidste uge? Enhver chance du kan give os alle et overblik på teammøde?” Jacks chef havde netop leveret sin værste mareridt. Ikke blot havde begivenheden været kedelig og usammenhængende, han kunne ikke finde papirarbejdet at minde sig selv om de centrale punkter og hans hukommelse var ikke at give nogen strålende spor.

Du ønsker dit arrangement blive mindeværdige. Du vil have det til at flyde ubesværet fra start til slut. Du vil alle aspekter af begivenheden til at blive professionel. Det betyder, du ikke behøver blot ønsker begivenhed skal forvaltes; du ønsker det skal være designet med en Vis elegance og flair.

Tage lidt inspiration fra de radio- og tv-net, der gør deres lever af at præsentere. Bemærk hvordan de bruger ord, musik og billeder til at identificere et komplet program; hvordan programmer er opdelt i stykker, og hvordan en luns er blandet ind i segues den næste bruger (udtales segway).

En simpel overgang gør følgende:

* Anerkender, hvad der er gået før

* Det forbinder denne præsentation til det overordnede tema i hændelsen

* Det derefter forbinder begge med præsentation til følge og i nogle tilfælde introducerer højttaleren.

For eksempel

“Det var en mulighed for dig at forstå teorien om hvordan vores organisation arbejder med leverandører ved hjælp af leverandør ydeevne Feedback-processen. Nu er det tid til at høre en virkelige liv eksempel fra en af vores leverandører, der har været trialing denne proces for 6 måneder. Jane Smith er salg direktør af Jones Cooper Inc og hun er blevet bedt om at give sin unbiased udtalelse om at arbejde med leverandør ydeevne Feedback-processen”

Branding

Ingen begivenhed er for lille til at have sin egen identitet. Selv en en time seminar bør have en form for en personlighed til at fange fantasien af den potentielle målgruppe. Et passende stykke af grafik kan være bestilt for en meget rimelig pris og vil binde med temaet for begivenheden. For eksempel, ville urtemedicin funktionen naturalistiske anlæg billedsprog paa Engineering kan bruge tandhjul, elektroniske kredsløb eller industrielle illustrationer.

Dette stykke af grafisk kunst, som måske også medtage navnet på begivenheden vil ideelt set bruges på alle tryksager, præsentationsmateriale, skiltning og reklamegaver.

Du kan have en talentfulde amatør grafiker i din virksomhed, der kan producere gode arbejde, men pas på, at deres kvalitet er passende og være ærlig over for dem, hvis de ikke opfylder den standard, forventet.

Professionelle grafikere bruge computerprogrammer, der linker til de systemer, der anvendes af printere, så de kan garantere, at det færdige produkt vil ligne de prøver, de præsenterer for dig.

Branding, synes det, er dybt psykologisk betydning. Tilsyneladende behandler vores hjerner med et image i en anden måde end de fleste andre oplysninger som det haner i vores følelser. Følelsesmæssige hukommelse er mere tilgængelige; Tænk på TV reklamer. Så giver det mening at forbinde med din målgruppe på så mange måder som du kan.

Hvis Jack havde ledt efter den store fluorescerende grønne mappe med lyse røde træet trykt på rygsøjlen og hvis indholdet mindede ham om en sammenhængende, tilsluttede liste over stimulerende emner med hensyn til ‘Bæredygtighed’, han ikke kunne frygter teammøde helt så meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *